Търсене в тази страница ...



ЧИТАТЕЛСКИ ОТЗИВИ ЗА КНИГАТА


Коментар в bg-mamma.com:

Чете се на един дъх. Препоръчвам.

Лозанова
София



Уважаемa редакция,

благодаря за бързия отговор.

Искам да изразя на автора най-горещи благодарности за многото полезна информация, която съдържа книгата. Не съм попадала скоро на толкова вещо написана книга, в която специалист да успее в сбита форма да предаде на лаик толкова много информация за функционирането на процесите в човешкото тяло.

Автора заслужава да стане известен заради полезната книга, която е подарил на интернет ползвателите!!!

МНОГО БЛАГОДАРЯ, ЩЕ ПРЕПОРЪЧАМ КНИГАТА НА МОИТЕ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ!

П.М.
Словакия



Здравейте,

Вчера взех книжката от куриера. Благодаря Ви!

Написана е с много Любов. Личи си, че е отделено много време да се систематизира всичко това. Изключително полезна и ценна! Поздравления!

Още веднъж - благодаря!

Бих ли могла да  споделя сайта Ви  с моите приятели във Фейсбук? Който проявява интерес - да си я купи.

Хубаво лято! Очаквам с нетърпение отговора Ви!

Поздрави:

С.Д.
Димитровград



Здравейте,

току-що попаднах на книгата Ви в интернет и останах много впечатлена, от това което прочетох. Бих искала 2 броя от книгата. От написаното виждам, че имате много добри познания по клетъчна биология и физиологичните процеси в организма.

П.К.
Пловдив



Здравейте,

Получих книгата сутринта и до вечерта я прочетох на един дъх. Взех я за синовете си, които живеят в САЩ и Канада. Нямам думи да изразя своята благодарност, че такава книга въобще съществува!

С поздрав
Х.С.
Шумен





Наша читателка ни писа следното:

Здравейте,

Вярвам в алтернативните средства за лечение и сега след като прочетох цялата книга разбрах защо ми я препоръчха. Понеже се опитвам да живея здравословно аз не боледувам често, но открих полезна информация, която ще ми послужи да запазя себе си здрава и за напред по най-добрия начин. Заслужавате моите адмирации.

Весели празници!

М.Д. София

Нашия отговор:

Уважаема г-жо Д.,

Обръщам вниманието Ви върху една колосална инерция в мисленето, заблуждение, породено от догмата Болест-Лекар-Лекарство, а именно, че книгата “Завещавам Ви здраве” е за Алтернативна Медицина. Не, тя самата е съвършения учебник по класическа академична медицина. Не случайно съм посочил източниците си на информация в библиографската справка към нея, понеже в книгата няма нищо от т.н. “алтернативно". Това са учебниците, от които са се учили “лекарите”, но известно на всички е защо те не прилагат тези си знания. Думата е алчност и безскрупулност.

За съжаление хората по света свикнаха да мислят за собственото си здраве, само като нещо, което е във функция от тежката зависимост от лекари и лекарства и престъпни процедури като химиотерапия и лъчелечение, а не от простичките неща, с които човешкия род от Homo Erectus насам е бил дарен от природата, а именно – вода, храна и движение.

Алтернативно е лечението, което се предлага в болниците, понеже то е съобразено само с грубия финансов интерес на “лекарите” и алтернативата се нарича с долнопробното наименование “Фармацевтична Индустрия”.

Не ме разбирайте погрешно, когато много ме заболи глава аз се радвам на откритието на Аналгина, но винаги търся причината в настъпилата хипоксия (причината за същото това главоболие) в недоимъчно състояние от даден вид - недостатъчен прием на неосмотично свързана вода, минерал, витамин, мастна киселина, макро- или микроелемент, аминокиселина, вместо да тръгна по “утъпканата” пътека на тежката химия, която всеки “лекар” с радост ще предпише, въпреки, че законите на биохимията и физиологията изискват съвършено различни методи за подход и лечение.


С уважение,

Петър Стоянов
Издателство “Завещавм Ви здраве”


Завещавам ви здраве лого






ПЪРВО ИЗДАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ НА КНИГАТА









ЗА КНИГАТА



Хеликобактер пилори




ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

(ПЪЛНИЯ ТЕКСТ ОТ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ + СЛЕДНИТЕ ДОПЪЛНЕНИ ТЕМИ)



 НОВО - Теми добавени през 2018 г. 

СЪРЦЕ





Лабораторни резултати проверка



Справочна информация

Най-добрите лекари в България | Магнитни бури в момента | Болници | Въглерод и здраве
Проверка на лабораторни резултати и изследвания | Онлайн Книги | Здравни Теми | Здраве
Проф. Александър Чирков | Проф. Донка Байкова | Доц. Сотир Марчев
Човекът, който ще промени България? | Най-продаваната книга




ENGLISH VERSION OF THE BOOK
My Health Legacy



Privacy Policy (Декларация за поверителност)