Търсене в тази страница ...



Слушане на музика със слушалки

Земното магнитно поле, което е едно и също по повърхността на нашата планета е в границите от 20 до 60 µТ. Както вече обясних в темата за Ядрено Магнитния Резонанс, всяко повишаване на магнитната напрегнатост на полето над тези стойности води до разрушаване на ДНК в клетката. Слушалките, които се използват за слушане на музика имат напрегнатост на полето от 230 до 6500 µТ т.е. десетки и дори стотици пъти над здравословната норма. Ако направите експеримент със себе си в продължение на 1 месец, в който първо слушате музика през слушалки и след това слушате музика през говорители, които са отдалечени от вас на поне половин метър и записвате всеки път когато ви заболи глава ще откриете, че главоболието се е появило значително по-често в първия случай. Няма как да е по друг начин, понеже силните магнитни полета са бич за електрическото тяло т.е. човешкото тяло. Всички жизнени процеси са йонни процеси, а както знаете от учебниците по физика и химия йоните са атоми с изразен положителен или отрицателен потенциал и те се влияят от магнитните полета без изключение, така както слънчогледите следват движението на слънцето по небосклона.

Магнитното облъчване произхождащо от и около електропроводи, мощни тонколони, слушалки за музика, говорителите на мобилните телефони и още десетки изделия на техниката, е деструктивно за физиологичните процеси и клетъчната механика.

Спомняте ли си за магнитните наколенници, които ни набиваха в главата с десетилетия, чрез телевизионните реклами, представени от онзи изсъхнал дърт сопол наречен доктор Ливайн. Спомням си колко невежи рибоци се хванаха на въдицата и си закупиха това "чудо" на медицината. Сега, когато сте наясно с вредните въздействия на магнетизма, ще оставя на вас да си отговорите на въпроса за "полезността" на тази пазарна манипулация!

Завещавам ви здраве лого






ПЪРВО ИЗДАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ НА КНИГАТА









ЗА КНИГАТА



Хеликобактер пилори




ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

(ПЪЛНИЯ ТЕКСТ ОТ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ + СЛЕДНИТЕ ДОПЪЛНЕНИ ТЕМИ)



 НОВО - Теми добавени през 2018 г. 

СЪРЦЕ





Лабораторни резултати проверка



Справочна информация

Най-добрите лекари в България | Магнитни бури в момента | Болници | Въглерод и здраве
Проверка на лабораторни резултати и изследвания | Онлайн Книги | Здравни Теми | Здраве
Проф. Александър Чирков | Проф. Донка Байкова | Доц. Сотир Марчев
Човекът, който ще промени България? | Най-продаваната книга




ENGLISH VERSION OF THE BOOK
My Health Legacy



Privacy Policy (Декларация за поверителност)