Търсене в тази страница ...



Риба и рибни продукти

Риба и рибни продукти. Рибата е отлична и полезна храна, но от дългогодишните ми търговски отношения с фирми в България, които доставят риби и рибни продукти съм се убедил, че това е поредния престъпен контингент от мошеници, които предлагат стара риба, престояла с години по хладилните складове, а я продават за прясна или прясно замразена. Такива риби имат взривоопасно за алергичните хора високо съдържание на хистамин. Всяка риба след престояване от само няколко дена, дори в хладилник, натрупва много от този невротрансмитер, а когато е абсолютно прясна в нея има предимно хистидин и много малко хистамин. Ако искате да сготвите здравословна гозба за семейството си, посетете някой язовир и помолете да ви продадат няколко риби.

За да се постигне голям срок на годност рибните консерви се обработват с множество вредни химикали. Не купувайте тези боклуци, ако искате да сте здрави.

Пържената риба по заведенията е другото наказание за хората с голям апетит и липса на хигиенни и естетически навици. Тук проблема не е само в произхода на рибата, а и в нейното приготвяне. Многократното пържене на риба и картофи в едно и също олио е вредна, опасна и престъпна практика. Окисите на мастните киселини, които се препържват и препържват десетки пъти са убийствени за стомашната мукоза и неразградими за организма. Те се натрупват в него само под формата на неразтворима шлака. Изпържете си риба и картофи сами и изхвърлете мазнината. Пържените храни по принцип са неестествена храна за всеки организъм, дори да използвате олиото еднократно. Нима животните се хранят с пържени храни? Не разбира се. Ако например храните домашното си животно само с пържени храни, след седмица то ще е тежко болно. Същото се отнася и за хората.

Завещавам ви здраве лого






ПЪРВО ИЗДАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ НА КНИГАТА









ЗА КНИГАТА



Хеликобактер пилори




ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

(ПЪЛНИЯ ТЕКСТ ОТ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ + СЛЕДНИТЕ ДОПЪЛНЕНИ ТЕМИ)



 НОВО - Теми добавени през 2018 г. 

СЪРЦЕ





Лабораторни резултати проверка



Справочна информация

Най-добрите лекари в България | Магнитни бури в момента | Болници | Въглерод и здраве
Проверка на лабораторни резултати и изследвания | Онлайн Книги | Здравни Теми | Здраве
Проф. Александър Чирков | Проф. Донка Байкова | Доц. Сотир Марчев
Човекът, който ще промени България? | Най-продаваната книга




ENGLISH VERSION OF THE BOOK
My Health Legacy



Privacy Policy (Декларация за поверителност)