Търсене в тази страница ...



Мамографски преглед

Термина "рак", с който се нарича генералния процес на образуване на тумори в организма произлиза именно от рака на гърдата, който е първия вид рак установен в медицинската практика. В гърдата тумора образува около себе си собствена мрежа от кръвоносни съдове (ангиогенеза), които са така извити, че приличат на малко раче ("каркинос" – на гръцки език) с крачета. От там произхожда и думата карцином.

Огромна роля в генезиса на рака на гърдата има дехидратацията. При дехидратация значително се повишава нивото на хормона пролактин (дори извън периода на лактация), който е отговорен за синтеза на кърма у жената. Лабораторни опити върху мишки, доказаха още преди 40 години, че именно намаления прием на вода и пролактина са една от основните причини за развитието на рак на гърдата.

Безплатните мамографски прегледи с рентгенов апарат, които лекарите целенасочено ви убеждават, че са препоръчителни, биват редовно организирани в различни градове и държави. Това всъщност е начин да ви накарат да си мислите, че тази процедура е безкрайно наложителна и чрез нея може да предотвратите рак на гърдата, като редовно се подлагате на мощното и силно радиоактивно увреждащо вашето ДНК рентгеново лъчение на мамографа. За съжаление много жени плащат скъпо със здравето си след подобни "безплатни" прегледи. Подлагайки се на подобно изследване (без нужда) получавате огромно облъчване, като вероятността да получите рак на гърдата е огромна. Колкото и да не ви се вярва, че някой е способен на подобна подлост в такъв мащаб, то значи сте наивен човек, който живее в света на илюзиите.

Не се подлагайте на рентгенов мамографски преглед без необходимост. Това е радиоактивно облъчване с убийствено висок интензитет по-силен от облъчването, което можете да получите стоейки на близко разстояние до ядрен взрив от атомна бомба! Информация за силата на облъчване можете да намерите в тема "Компютърна томография". За системата на "здравеопазването" вие сте по-ценна с рак на гърдата, отколкото без и точно затова ви карат да се облъчвате редовно! Профилактични прегледи могат да бъдат извършени с ултразвуков ехограф, който няма никакво вредно въздействие върху организма.Мамография


Ето какви подвеждащи писма изпраща Министерството на Здравеопазването в България на жените над 45 г. възраст, в изпълнение на дерективите на глобалната фармацевтична индустрия!

Мамографски прегледи

Завещавам ви здраве лого






ПЪРВО ИЗДАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ НА КНИГАТА









ЗА КНИГАТА



Хеликобактер пилори




ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

(ПЪЛНИЯ ТЕКСТ ОТ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ + СЛЕДНИТЕ ДОПЪЛНЕНИ ТЕМИ)



 НОВО - Теми добавени през 2018 г. 

СЪРЦЕ





Лабораторни резултати проверка



Справочна информация

Най-добрите лекари в България | Магнитни бури в момента | Болници | Въглерод и здраве
Проверка на лабораторни резултати и изследвания | Онлайн Книги | Здравни Теми | Здраве
Проф. Александър Чирков | Проф. Донка Байкова | Доц. Сотир Марчев
Човекът, който ще промени България? | Най-продаваната книга




ENGLISH VERSION OF THE BOOK
My Health Legacy



Privacy Policy (Декларация за поверителност)