Търсене в тази страница ...



Диагностициране на болести

Диагностициране на болести. В началото на диагностицирането, на което и да е патологично състояние, задължително трябва да се уточнят три неща.

Първо дали болестта не е генетично обусловена. Това се доказва само и единствено чрез генетично изследване, а не защото някой лекар е решил да оправдае некадърността или наглостта си, като заяви подобно нещо. Така наречената "семейна история" на заболяванията в повечето случаи означава, семейна глупост и невежество в начина на водене на живот, наследени вредни навици на хранене и липса на движение, които причиняват едни и същи "болести" поколение след поколение. Това няма нищо общо с генетична обремененост и е един от най-удобните начини лекаря да ви манипулира.

Второ, трябва да се уточни дали болестта е настъпила в следствие на недоимъчно състояние поради недостатъчен прием с храната на аминокиселина, микро- или макроелемент, витамин, мастна киселина и т.н. и трето, дали патологията не се дължи на неусвояването на същите от организма. Когато се установи причината първоизточник съобразно тези три класификации, само тогава може да се тръгне по правилната терапевтична пътека за преодоляване на заболяването и при никакво друго обстоятелство.

Какво правят лекарите? Вместо да търсят причината те третират последствията. По този начин "излекуване" никога няма, а и тяхното не може да се нарече лечение, а търговия със здраве, с цел привеждане на болните в перманентно (постоянно) болестно състояние, което те наричат – хронично, за да могат да ги привикват седмица, след седмица и така с десетилетия за да им изписват нови и нови "лекарства".

За да разберете правилно казуса прочетете тема "Водата, най-добрия диуретик", по-горе в книгата, в която е обяснено по физиологичен и биохимичен път, че причината за хипертонията е всъщност недоимъчно състояние на … вода! Това е едно от най-елементарните патологични състояния, което се представя за "нелечима болест". Всъщност, хипертонията въобще не е болест, а състояние, което може да се преодолее в ранен стадии, преди внасяне и привикване към унищожаващите организма диуретици, бета-блокери и т.н. чрез прост прием на вода!

Запомнете, че всяка болест, която и да е тя представлява недоимъчно състояние, независимо дали е по рождение (генетично) или придобита в хода на човешкия живот! Откриете ли какво ви липсва, ще откриете и причината за болестта.Диагностициране

Завещавам ви здраве лого






ПЪРВО ИЗДАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ НА КНИГАТА









ЗА КНИГАТА



Хеликобактер пилори




ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

(ПЪЛНИЯ ТЕКСТ ОТ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ + СЛЕДНИТЕ ДОПЪЛНЕНИ ТЕМИ)



 НОВО - Теми добавени през 2018 г. 

СЪРЦЕ





Лабораторни резултати проверка



Справочна информация

Най-добрите лекари в България | Магнитни бури в момента | Болници | Въглерод и здраве
Проверка на лабораторни резултати и изследвания | Онлайн Книги | Здравни Теми | Здраве
Проф. Александър Чирков | Проф. Донка Байкова | Доц. Сотир Марчев
Човекът, който ще промени България? | Най-продаваната книга




ENGLISH VERSION OF THE BOOK
My Health Legacy



Privacy Policy (Декларация за поверителност)