Търсене в тази страница ...



Гъбички

Гъбички. Когато имате съмнение за поява на гъбички по краката и ръцете и отидете на лекар да се прегледате се случва следното. Доктора взема две стъкълца, като с едното остъргва малко кожни клетки от зоната между пръстите (където се крият предполагаемо гъбичките) върху другото стъкълце и под микроскоп преглежда за гадинки. Гледа, гледа и накрая казва: "Аууу, пълно е със спори!". Предписва ви най-рекламираните за деня препарати за мазане и ви казва да дойдете на преглед отново след 10 дни. Тогава пак се повтаря същата процедура, след 10 дни пак и отново и отново. Започвате да се чудите защо кожните ви проблеми не минават и не минават, а доктора ви мотае ли, мотае. Накрая, след похарчени поне 200 лева за прегледи и още 100 за мазила, решавате да отворите книгите и да попрочетете, че кожните проблеми са всъщност срината имунна система и проява на автоимунна болест. Какъв е извода? Извода е, че проблема няма да се разреши с мазане от вън, а с оздравяване на организма ви отвътре!

Първо и най-важно при всички кожни проблеми (какъвто са гъбичките) е да започнете да пиете вода във физиологично нужните количества, за да се намали хистамина в организма. Второ, започнете да пиете витамин С поне за 6 месеца в дози от поне 250 – 500 мг/ден по време или след храна. Задължително си изследвайте витамините в някоя лаборатория и най-вече B9 и В12. Ако проблема е специално в В9 и В12 в тази книга съм описал подробностите за неговото приемане и набавяне в раздел "Недостиг на витамини".

За физическото премахване на гъбичките между краката отидете до някоя аптека, купете 3% разтвор на кислородна вода и си направете памучни тампончета. Тампоните да се напоят с кислородната вода и да се сложат между пръстите на краката. Изчакайте така 15 минути. Внимавайте докато боравите с кислородната вода. Пазете от очите и от случайно поглъщане. Да не се нанася върху открити рани.

За избягване образуването на гъбички дезинфекцирайте вътрешността  на обувките си след всяко носене (особено лятото) като ги напръскате с кислородна вода. Купете си малък пулверизатор с помпичка на винт от някой магазин и напълнете в него кислородната вода.

От мазилата, които се продават по аптеките срещу гъбички няма абсолютно никаква полза независимо от скъпите реклами по телевизиите. Обясних ви вече каква е причината!

Завещавам ви здраве лого






ПЪРВО ИЗДАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ НА КНИГАТА









ЗА КНИГАТА



Хеликобактер пилори




ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

(ПЪЛНИЯ ТЕКСТ ОТ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ + СЛЕДНИТЕ ДОПЪЛНЕНИ ТЕМИ)



 НОВО - Теми добавени през 2018 г. 

СЪРЦЕ





Лабораторни резултати проверка



Справочна информация

Най-добрите лекари в България | Магнитни бури в момента | Болници | Въглерод и здраве
Проверка на лабораторни резултати и изследвания | Онлайн Книги | Здравни Теми | Здраве
Проф. Александър Чирков | Проф. Донка Байкова | Доц. Сотир Марчев
Човекът, който ще промени България? | Най-продаваната книга




ENGLISH VERSION OF THE BOOK
My Health Legacy



Privacy Policy (Декларация за поверителност)