Търсене в тази страница ...



Натъртвания на нерви

Натъртвания на нерви. При контузия на ръка или крак много често, дълго след инцидента, остава болка в крайника при движение или при покой. Това е поради травмиране на някой от нервите. Процеса на тяхното зарастване е много бавен, понякога отнема месеци, дори години. Няколко мои познати в период от една година  претърпяха счупване на ръка, тежка контузия от удар от въже и падане на рамо. При всеки от инцидентите остана болка в крайника или рамото от наранените нерви.

Лекарите, както може да се очаква, в 100% от случаите не бяха предписали никакво лечение за възстановяване на нервната проводимост. Абсолютно никакво! Моите познати са мъже в активна възраст и трябваше да се възстановят бързо, за да се върнат към професионалните си задължения, но дълги месеци наред не се възстановяваха. Знаейки, че помощ от стандартната медицина няма да получат реших да им предпиша тримесечен лечебен курс с прием на витамини В9 и В12 в дозировка В9 – 400 микрограма/ден (перорално) и В12 - 200 микрограма/ден (сублингвална форма). Във всички учебници по неврология, физиология, патофизиология и вътрешни болести ще откриете, че при наранени нерви се прилага лечение с въпросните два витамина. Никой лекар обаче не предписва тези витамини. Защо? Ами защото пациентите ще открият, че те имат вълшебно и бързо възстановително действие. Идеята обаче е да се мъчите и да посещавате отново и отново лекарите за да задоволят джоба и алчността си!

След първия месец прием на витамините В9 и В12 болките започнаха да отшумяват, като на третия месец нямаше и спомен от травмите. Лечението на последиците от наранени нерви с витамин В12 и B-Complex, който да съдържа В9 е класическо в подобни случаи!.

Завещавам ви здраве лого






ПЪРВО ИЗДАНИЕ

СЪДЪРЖАНИЕ НА КНИГАТА









ЗА КНИГАТА



Хеликобактер пилори




ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

(ПЪЛНИЯ ТЕКСТ ОТ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ + СЛЕДНИТЕ ДОПЪЛНЕНИ ТЕМИ)



 НОВО - Теми добавени през 2018 г. 

СЪРЦЕ





Лабораторни резултати проверка



Справочна информация

Най-добрите лекари в България | Магнитни бури в момента | Болници | Въглерод и здраве
Проверка на лабораторни резултати и изследвания | Онлайн Книги | Здравни Теми | Здраве
Проф. Александър Чирков | Проф. Донка Байкова | Доц. Сотир Марчев
Човекът, който ще промени България? | Най-продаваната книга




ENGLISH VERSION OF THE BOOK
My Health Legacy



Privacy Policy (Декларация за поверителност)